Μόνιμα ίσια μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία και λάμψη

Στην Angelopoulos Hair Company, είμαστε ανήσυχα πνεύματα και μόνιμα περιπλανώμενοι στο δρόμο της έρευνας και της βελτίωσης. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να συνδυάσουμε δύο κορυφαία προϊόντα τα οποία έχουν κοινή δράση σε αρκετά πεδία.

Ο λόγος για την Kerrin Vega και το B3 Brazilian bond builder.

Μόνιμα ίσια μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία και λάμψη

Ενισχύοντας τη φυτική, προηγμένης σύνθεσης Formula της Kerrin Vega με το B3 Brazilian bond builder έκπληκτοι διαπιστώσαμε τα εξής:

1. Διπλή δράση αναδόμησης, ικανή να αποκαταστήσει τη φθορά και των πιο ταλαιπωρημένων μαλλιών.

2. Ενισχύει τους μαλακτικούς παράγοντες της Kerrin Vega με ενυδατικά στοιχεία ικανά να δώσουν σώμα αλλά και πιο λεία υφή στo περιτρίχιο.

3. Λειτουργεί θερμοπροστατευτικά για να μπορέσει ο τεχνίτης να δουλέψει στη σωστή θερμοκρασία, αλλά και με το σωστό αργό τέμπο, ούτως ώστε και να ενεργοποιηθεί σωστά η θεραπεία, αλλά και να επέλθει υψηλότατο ποσοστό λείανσης και λάμψης.

4. Συμβάλλει στη βελτίωση της υφής του προϊόντος κατά το πέρασμα αποτρέποντας το «γάτζωμα» των μωβ χρωστικών της Vega (απαραίτητα για να αποτρέψουν το κιτρίνισμα από τον συνδυασμό αμινοξέων θερμοκρασίας) στα πιο πορώδη σημεία των μαλλιών.

Μόνιμα ίσια μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία και λάμψη

5. Καθιστούν τα μαλλιά δεκτικότερα στη θεραπεία καθώς παρατηρούμε μεγαλύτερη απορροφητικότητα του προϊόντος. Αυτό γίνεται λόγω των πιο υγιών και πιο δομημένων δισουλφιδικών δεσμών, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μετουσιωθούν μόνιμα από τη Vega, με γνώμονα την απόδοση των μαλλιών στην πιο ίσια και λαμπερή τους μορφή.

6. Μαλλιά ικανά να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα, τα μη εξειδικευμένα προϊόντα και τη UV ακτινοβολία, προετοιμασμένα να δεχτούν την τεχνική χρώματος του αγαπημένου σας κομμωτή, συμβάλλοντας στο μέγιστο της διάρκειας αυτής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΜΑΛΛΙΩΝ KERRIN VEGA

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ B3 BRAZILIAN BOND BUILDER