Lizze: Το καλύτερο εργαλείο ισιώματος μαλλιών στον κόσμο

Το Brazilian ίσιωμα μαλλιών είναι το πιο διάσημο σε όλο τον κόσμο και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Η Lizze διαθέτει τον πιο περιζήτητο εξοπλισμό από τη Βραζιλία και η Lizze Extreme αποτελεί μια από τις καλύτερες ισιωτικές πρέσες μαλλιών παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και οι πελάτες την αναζητούν γιατί ο εξοπλισμός της εξοικονομεί 70% του χρόνου στη διαδικασία ισιώματος, με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Lizze

Δείτε όλα τα προϊόντα Lizze

Γιατί να επιλέξετε τη Lizze;

  • Υψηλή νέα τεχνολογια Νάνο Τιτάνιου
  • Η ισιωτική πρέσα Lizze διαθέτει μια αυτο-ελεγχόμενη αντίσταση (MCH) η οποία διασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία στα καλώδια.
  • Οι πλάκες ταιριάζουν απόλυτα στις τούφες, δίνουν σχήμα και ολισθαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία χωρίς να καταστρέφουν τα μαλλιά.
  • Προστατεύει τα μαλλιά από την άμεση επαφή με την πλάκα αλουμινίου, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την ολίσθηση κάνοντας τη διαδικασία πιο γρήγορη, ακριβέστερη και με ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Lizze Extreme Flat Iron

Lizze Extreme Flat Iron

Το Lizze Extreme Flat Iron έχει την τελευταία γενιά τεχνολογίας, είναι το πρώτο flat iron, που φτάνει σε θερμοκρασία 250 ° C. Έχει σχεδιαστεί για καλύτερα αποτελέσματα, την υγεία των μαλλιών καθώς και επαγγελματική άνεση.

Αποκτήστε το