Η Keratin Nanocure® Angeldust Ultra Premium Braziliankeratin With Diamond είναι η νέα γενιά κερατίνης by NANOCURE KERATIN εμπλουτισμένη με πραγματικό διαμάντι!

Ο γνωστός σε όλους πολύτιμος λίθος συνδυάζεται με τα νανομόρια κερατίνης χαρίζοντας αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία!

Τα διαμάντια 10 βαθμών σκληρότητας στην κλίμακα Mohs και καθαρότητα IF (internally flawless) μετά από την ειδική επεξεργασία και μετατροπή τους σε νάνοσωματίδια εμπλουτίζουν την κερατίνη και τα υπόλοιπα συστατικά όπως το έλαιο αρκγαν και τα εκχυλίσματα φυτών δίνοντας μια πλούσια θρέψη.


Μαλλιά Κερατίνη

Βασικά χαρακτηριστικά της Angel Dust είναι η αποκατάσταση της ακεραιότητας της τρίχας με πρωτεΐνες που διεισδύουν στο φλοιό και ενισχύουν τον πυρήνα ενώ η λείανση με τα διαμάντια λειτουργεί σαν ασπίδα στην επιδερμίδα της, προστατεύοντας την από περαιτέρω ζημιά στη λάμψη.

Σαν αποτέλεσμα, τα μαλλιά κάθε τύπου γίνονται ευκολοχτένιστα με λαμπερό χρώμα, χωρίς φριζάρισμα με μεγάλη διάρκεια και ταυτόχρονα προσφέρεται στην τρίχα προστασία και λείανση κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό !

Αποκτήστε την τώρα