Φυσικά μακριά μαλλιά με τα Seamless1 Tape Hair Extensions στην Angelopoulos Hair Company

Η εφαρμογή των hair extensions με αυτοκόλλητα είναι μοναδική, καθώς δεν προκαλεί ζημιά στα μαλλιά και επιτρέπει στον κομμωτή να τα εφαρμόσει σωστά και με ακρίβεια, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα extensions μαλλιών της Seamless1 είναι φτιαγμένα στο χέρι από ελίτ μονάδα παραγωγής, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε όλες τις πτυχές της τρίχας.

Είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε φυσικά μακριά μαλλιά, ombre, balayage και συνδυασμούς χρωμάτων, σε ελάχιστο χρόνο με ευκολία.

Seamless1 Tape Hair Extensions
Seamless1 Tape Hair Extensions
Seamless1 Tape Hair Extensions

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ρώσικα remy, υψηλής ποιότητας, που λαμβάνονται και κατασκευάζονται με υπεύθυνο και ασφαλή τρόπο.

Ναι, τα extensions μπορούν να βαφούν από έναν επαγγελματία κομμωτή.

Απευθυνθείτε στα κομμωτήρια της Angelopoulos Hair Company για περισσότερες πληροφορίες και για ποιο είδος ταιριάζει στην εμφάνισή σας.

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία σε 6 έως 12 εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά σας.

Εξαρτάται από το πόσο καλά τα φροντίζετε. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε επαγγελματικά προϊόντα ειδικά για extensions, όπως είναι τα προϊόντα της Seamless1. Γενικότερα, μπορούν να διαρκέσουν έως και ένα χρόνο.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, σας συνιστούμε τα προϊόντα της Seamless1 που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διασφαλίσουν τη μακροζωία και την υγεία των extensions.

Σας προτείνουμε να απευθυνθείτε σε ένα επαγγελματία hair stylist που θα διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην εμφάνισή σας, όσο και στην υγεία των μαλλιών σας.

Ένας επαγγελματίας κομμωτής μπορεί να αφαιρέσει τις επεκτάσεις των μαλλιών σας, χωρίς να προκαλέσει ζημιά στα φυσικά σας μαλλιά.

Η μοναδική τεχνολογία των tape hair extensions της Seamless1 δε θα προκαλέσει ζημιά στα μαλλιά σας.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας καλώντας μας στο 210 8070187

← Previous Next →
Σχόλιο(α)