Αντιστρέψτε τα σημάδια χρόνου και επιδιορθώστε την χρόνια ζημιά από τις τεχνικές διεργασίες ΑΜΕΣΑ. Γυρίστε πίσω τον χρόνο στα μαλλιά σας. Η πρώτη θεραπεία αντι-γήρανσης και αναδόμησης μαλλιών REWIND που επαναφέρει άμεσα την ποιότητα της τρίχας για ένα υγείες νεανικό look σε 20 λεπτά.


Brazilian Blowout Rewind Αντι-γηραντική επαγγελματική επανορθωτική υπηρεσία κομμωτηρίου

Η θεραπεία REWIND επιδιορθώνει την χρόνια φθορά των μαλλιών τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά δημιουργώντας ένα υδροφοβικό πλέγμα προστασίας ενώ οι πρωτεΐνες φυτών τρέφουν εσωτερικά το στέλεχος. Βελτιώνει την απορρόφηση χρωστικών και επιτυγχάνει καλύτερη κάλυψη λευκών και χρώμα που διαρκεί. Τιθασεύει τα δύσκολα λευκά υαλώδη μαλλιά και μειώνει την γήρανση σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις υπηρεσίες κομμωτηρίουQ + A

Είναι μια αντιγηραντική επανορθωτική θεραπεία κομμωτηρίου ειδικά σχεδιασμένη για να αντιστρέφει άμεσα τα σημάδια γήρανσης. Επιδιορθώνει τη χρόνια φθορά σε βαμμένα και ντεκαπαρισμένα μαλλιά, ταλαιπωρημένα από θερμικά εργαλεία ή γερασμένα τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν έως και 10 λουσίματα.

Χρησιμοποιώντας «έξυπνη» τεχνολογία ενισχύει τη διανομή και την απόδοση των κλινικά αποδεδειγμένων ενεργών φυτικών πρωτεϊνών στα ταλαιπωρημένα σημεία μέσα στον μυελό, τον φλοιό και την επιδερμίδα. Ως αποτέλεσμα, αναδομεί από μέσα προς τα έξω, επαναφέροντας την όψη, την αίσθηση και την εύκολη διαχείριση των γυαλιστερών, ελαστικών και φανερά πιο νεανικών μαλλιών.

Μπορείτε να κάνετε εφαρμογή της θεραπείας εύκολα και γρήγορα

  • Βήμα 1: Λούστε τα μαλλιά με το brazilian blowout Antifrizz ή volume shampoo
  • Βήμα 2: Βάλτε 30ml από το brazilian blowout rewind σε ένα καθαρό μπολ.
  • Βήμα 3: Εφαρμόστε το προϊόν χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, σε ελαφρώς νωπά μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες και στη συνέχεια ξεμπλέξτε τα χρησιμοποιώντας μια λισουάρ.
  • Βήμα 4: Τυλίξτε τα μαλλιά με μεμβράνη και εφαρμόστε μέτρια θερμότητα για 15-20 λεπτά αναλόγως την περίπτωση.
  • Βήμα 5: Ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά (όχι σαμπουάν) και δημιουργείστε το επιθυμητό styling.

Φυσικά! Θα γίνει πρώτα η εφαρμογή της βαφής και μετά η υπηρεσία brazilian blowout rewind.

Η θεραπεία Brazilian Blowout Rewind είναι ιδανική για γερασμένα, χημικώς επεξεργασμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά από θερμικά εργαλεία. Απευθύνεται σε όποιον θέλει να αναστρέψει τα ορατά σημάδια της γήρανσης και της φθοράς των μαλλιών. Ακόμα, είναι ιδανική για λευκά υαλώδη και ατίθασα μαλλιά, καθώς το υδροφοβικό πλέγμα προστασίας τιθασεύει τα λευκά, δύσκολα μαλλιά και τα προστατεύει από την υγρασία και τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το «σκληρό» νερό και η περιβαλλοντική μόλυνση. Επίσης, είναι ιδανική και για νεότερα μαλλιά που θέλουν να διατηρήσουν την ακεραιότητα και την ελαστικότητά τους.