Brazilian BondBuilder B3

Το Brazilian BondBuilder B3 είναι ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό εργαλείο που αποδεικνύεται κλινικά ότι διεισδύει στον φλοιό των μαλλιών και  επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας που διασπώνται κατά τη διάρκεια όλων των υπηρεσιών χρωμάτων

Η σύνδεση γίνεται με τη χρήση ενός συστήματος άνυδρης παροχής και ειδικά κατασκευασμένου συμπολυμερούς  που βοηθάει στη μείωση των βλαβών και διατηρεί το χρώμα χωρίς αλλαγή στον προγραμματιστή(Οξυζενέ) και χωρίς πρόσθετο χρόνο επεξεργασίας.

το προβλημα

brazilian Bondbuilder Effect 2

Η ζημιά οφείλεται σε συνδυασμό πολλών παραγόντων. όχι μόνο από τις χημικές υπηρεσίες, το καθημερινό στυλ ή το περιβαλλοντικό άγχος.

 Όταν τα μαλλιά είναι χρωματισμένα ή με ανταύγειες οι δεσμοί που συγκροτούν το σύμπλεγμα των κυτταρικών μεμβρανών σπάνε έτσι ώστε το χρώμα να μπορεί να εναποτεθεί είτε να αφαιρεθεί.

Καθώς το σύμπλεγμα κυτταρικής μεμβράνης επιστρέφει,πολλοί από αυτούς τους κρίσιμους δεσμούς δεν επανέρχονται oδηγώντας έτσι στην ταχεία επιδείνωση των κυττάρων επιδερμίδας και φλοιού που είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη της εσωτερικής δομής των τριχών.

Αποτελεσματα

Η ανάμειξη της Brazilian BondBuilder B3 σε όλες τις συνθέσεις χρωμάτων βοηθά αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της ακεραιότητας των μαλλιών.

Ως αποτέλεσμα έχουμε την αισθητή μείωση του σπασίματος της τρίχας κατά την εφαρμογή των υπηρεσιών χρώματος, με τα μαλλιά να είναι αισθητά υγιέστερα και πιο ανθεκτικά και το χρώμα πιο ζωντανό και με μεγαλύτερη  διάρκεια.

Videos

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι η Brazilian BondBuilder B3?

Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο που μπορεί να αναμιχθεί σε όλες τις συνθέσεις χρωμάτων για την οικοδόμηση δεσμών, επιτρέποντας μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία στις υπηρεσίες χρωμάτων σας συμβάλλοντας στη μείωση των ζημιών χωρίς πρόσθετο χρόνο επεξεργασίας.

Μπορεί η Brazilian BondBuilder B3 να αλλάξει το χρώμα σε μια υπηρεσία Βαφής ?

Όταν χρησιμοποιείτε το B3 με υπηρεσίες, δεν χρειάζεται να αλλαξετε την δοσολογια του προγραμματιστή σας. Όταν εκτελείτε ένα χρώμα επεξεργασίας, όπως βασικές υπηρεσίες χρώματος, θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την αρχική αναλογία ανάμειξης και προσθέτετε το κατάλληλο ποσό B3 σύμφωνα με τις οδηγίες μας

Θα αυξηθεί η χρονική διάρκεια εφαρμογής Υπηρεσίας με το B3?

Όχι. Η συνδυασμένη τεχνολογία και το σύστημα παράδοσης επιτρέπει την εκτέλεση των υπηρεσιών χρωμάτων χωρίς πρόσθετο χρόνο επεξεργασίας. Αυτό δεν σημαίνει αλλαγή στο πρόγραμμα κρατήσεων.

Τι αποτελέσματα θα έχω μετά από χρήση B3?

Επειδή το b3 βοηθά στην επανασύνδεση και την οικοδόμηση δεσμών, μπορείτε να σπάσετε τα όρια χρώματος ενώ βελτιώνετε τη δομική ακεραιότητα των μαλλιών. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, ενώ παράλληλα κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά με κάθε έγχρωμη υπηρεσία

Έχουμε δημιουργήσει εύχρηστες οδηγίες για την προσθήκη του b3 σε οποιοδήποτε χρώμα. Απλά κάντε κλικ στην επιθυμητή υπηρεσία χρωμάτων παρακάτω για οδηγίες.

Χρώμα ενιαίας διεργασίας: Μόνιμο, Ημίσκληρο και Demi Balayage

Highlights / Ομπρέ / Sombre / Colour Melt

High Lift & On Scalp Bleach

Χρησιμοποιώντας τη Pro-size 500ml με προσαρμοσμένο σύστημα χορήγησης δοσολογίας:

Απολαύστε όλα τα οφέλη του Β3 σε ένα βολικό, εύχρηστο, επαγγελματικό μέγεθος που έχει σχεδιαστεί για ακριβή μέτρηση των 1/8 oz.(3,5mL) ή 1/4 oz.(7mL)

  1. Αφαιρέστε τόσο το εξωτερικό κάλυμμα όσο και το εσωτερικό στεγανοποιητικό φύλλο αλουμινίου από τη νέα φιάλη μεγέθους Pro.
  2. Τοποθετήστε το σύστημα χορήγησης δοσολογίας και σφίξτε το προς τα κάτω για να εξασφαλίσετε ένα αεροστεγές κλείσιμο.
  3. Μόλις αναμίξετε τη συνταγή χρώματος στην επιθυμητή αναλογία, πιέστε απαλά τη φιάλη έως ότου γεμίσει το b3 στην επιθυμητή ποσότητα, βεβαιώνοντας ότι το κάλυμμα χαλαρώνεται από τη θέση κλειδώματος για να ρέει το υγρό.
  4. Αφαιρέστε το κάλυμμα και βάλτε το B3 στο χρώμα σας, ανακατέψτε καλά και προχωρήστε με την εφαρμογή του χρώματος.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στρέψει στη θέση κλειδώματος, για να αποφύγετε τη διαρροή.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω Θερμότητα με το B3?

Ναί. Ωστόσο, έχετε υπόψη ότι από τη στιγμή που η θερμότητα επιταχύνει τον χρόνο επεξεργασίας, είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο συχνά το χρώμα

Υπάρχουν Υπηρεσίες και Προϊόντα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το B3?

Ο κατασκευαστής της Brazilian BondBuilder B3 την έχει δοκιμάσει σε όλες τις υπηρεσίες κατασκευαστών και έχει αποδειχθεί ότι παρέχει σταθερά αποτελέσματα, ξανά και ξανά. Από ντεκαπάζ και Οξυζενέ, καθώς και τα γυαλιστικά, προσθέτοντας b3 σε κάθε σύνθεση χρωμάτων, οι χρωματιστές παντού έχουν βελτιωμένη διατήρηση χρωστικών ουσιών, λαμπερή λάμψη και υγιή μαλλιά με κάθε έγχρωμη υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση